Meidoornstraat
29 juni 2018

Waarom ons vakantiehuis 48 weken per jaar verhuurd is

Styling Aan Zee is eigenlijk al in 2015 begonnen. We hebben toen in Cadzand ons vakantiehuis gekocht en met veel plezier verbouwd en ingericht. Als jullie de foto’s van destijds zien, is voor jullie vast moeilijk voor te stellen wat ik in dit huis zag. Maar ik was vastbesloten; dit was het ideale vakantiehuis! De lichtinval, de ligging, de mogelijkheid om te verbouwen en de mogelijkheden voor verhuur. Van het begin af aan was duidelijk dat we dit huis ook wilden verhuren met een goed rendement. De inrichting moest dus een goede combi worden van eigen smaak en gewild voor verhuur.

Voor de verbouwing:

Styling vakantiehuis

Styling vakantiehuis

Ons huis in Cadzand is geheel ingericht in een stoere strandsfeer. Stoere materialen met rustige vergrijsde tinten. Lekker licht, voldoende ruimte voor 8 personen en zo ingericht dat iedereen zich snel op zijn gemak voelt, zowel volwassenen als kinderen. Een fijn ingericht vakantiehuis is ook een huis dat aansluit bij de omgeving waar het staat. Huurders kiezen immers bewust voor een huis bijvoorbeeld bij het strand of in het bos. Hoe fijn is het dan als de inrichting van het huis daar op aansluit?

Na de verbouwing:

Styling vakantiehuis

Styling Vakantiehuis

Huurders zijn erg enthousiast over het huis. Dat blijkt wel uit het feit dat het huis vrijwel continue verhuurd is en dat wij een goed rendement maken. In recensies geven ze aan dat de inrichting mooi en compleet is en dat ze zich gelijk thuis voelen. En soms krijgen we zelfs de vraag waar we bepaalde zaken gekocht hebben. Precies wat we wilden! En met 48 weken verhuurd mag je wel spreken van styling met rendement.

Wil je meer foto’s van ons vakantiehuis zien? Kijk dan eens op Facebook Vakantiehuis Meidoornstraat 5 Cadzand of op Instagram. Wil je ook je vakantiehuis opknappen en verhuren en eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden van styling met rendement? Stuur me dan een mailtje op monique@styling-aanzee.nl.

Ook interessant: Van Sporthuis Centrum naar eigentijds vakantiehuis

Leave a Reply