+31 6 22 93 89 74 info@styling-aanzee.nl

styling aan zee huizen

Maak kennis met onze vakantiehuizen:

Ruim familiehuis in Cadzand-Bad

Een in 2016 uitgebouwd en opgeknapt vakantiehuis op 500 meter van het strand en de nieuwe jachthaven. Heerlijk ruime woonkamer met veel lichtinval, grote schuifpui naar de achtertuin en open haard. Keuken voorzien van alle gemakken. Het huis beschikt over 4 slaapkamers en 2 badkamers (1 toilet). Stoere inrichting, in de kleuren van het strand, waar iedereen zich thuis voelt. Het huis is prima geschikt voor grote gezinnen of twee gezinnen gezamenlijk.

Zomer in schitterend ruim vakantiehuis in eigen (Zee)land

Lees hier de ervaring van een van onze gasten over het verblijf in ons vakantiehuis aan de Vlamingpolderweg in Cadzand-Bad. 

Vrijstaand huis tegen de duinen in Cadzand-Bad

Vrijstaande woning aan de rand van Cadzand-Bad en tegenover de strandopgang naar strandtent Ruig. Fantastische locatie, dichterbij het strand gaat bijna niet lukken! Je kunt de zee horen. Begin 2019 is de woning gerenoveerd en uitgebouwd met een grotere woonkamer, een extra slaapkamer op de begane grond en een tweede badkamer. Op de begane grond bevinden zich nu 2 slaapkamers en badkamer met toilet. Op de 1e verdieping bevinden zich ook 2 slaapkamers en badkamer met toilet. Grote tuin die volledig omheind is. Honden zijn van harte welkom!