+31 6 22 93 89 74 monique@styling-aanzee.nl

Diensten

Het lijkt heel makkelijk om een vakantiewoning in te richten en te verhuren, maar daar moet je toch echt wat langer over nadenken dan wanneer het je eigen woning is. De inventaris is waarschijnlijk wat uitgebreider dan je zelf gewend bent of nodig vindt. Vakantieparken stellen vaak eisen om bijvoorbeeld de kwalificatie ‘luxe’ toegekend te krijgen. En met slimme aanpassingen kun je je huis geschikt maken voor een grotere doelgroep.

Bijvoorbeeld bij een zes- of acht-persoonshuis is het slim om een babybedje en -badje neer te zetten en een traphekje te plaatsen. Makkelijk voor jonge ouders die toch al genoeg mee moeten nemen als ze met een baby op vakantie gaan! Om je op weg te helpen, heb ik een inventarislijst gemaakt waar de belangrijkste zaken op staan.

Het meubilair en de inrichting moeten passen bij een vakantiehuis, dus het mag niet te kwetsbaar zijn. Belangrijk is om je te realiseren dat je waarschijnlijk niet zelf iedere week het vakantiehuis kunt inspecteren voordat de nieuwe huurders komen. De inrichting en styling moeten dan ook redelijk logisch zijn voor bijvoorbeeld de schoonmaakster of het verhuurbureau.

Vervolgens komen je eigen wensen aan bod. Wat vind je mooi? Waar voel je je thuis? Wat is je budget? Hoe vaak wil je zelf in het vakantiehuis verblijven?

Het combineren van deze twee behoeften is eigenlijk altijd maatwerk. Daarom kom ik graag bij je langs voor een vrijblijvende intake waarin we alle wensen kunnen bespreken. Daarna volgt een passende offerte, waarin duidelijk omschreven staat wat je van me mag verwachten.

01

Interieuradvies

Een volledig plan waar je meteen mee aan de slag kunt:

 • Intakegesprek in het vakantiehuis
 • Gezamenlijk maken van het moodboard
 • Kleuren- en materialenplan
 • Shopping list: stijl en vormgeving voor meubels en accessoires
 • Plattegrond met indelingsplan
 • Inventarislijst passend bij de woning
 • Persoonlijke presentatie in het vakantiehuis

Voor een vakantiewoning van circa 80 m2 met een woonkamer en twee slaapkamers bedragen de kosten € 795,- excl. BTW en eventuele reiskosten.

Indien gewenst neem ik de gehele inrichting voor mijn rekening en ontzorg je volledig. Ik zorg voor het aankopen van de meubelen en accessoires en kom de woning stylen zoals we samen vooraf besproken hebben.

02

Tips & Tricks

Als een volledig interieuradvies te uitgebreid is en je eigenlijk gewoon een paar uurtjes wilt sparren.

Wat gaan we doen:

 • Intake via telefoon of email
 • Styling advies in je vakantiewoning
 • Beantwoording van al je vragen
 • Mondeling advies, tips en inspiratie
 • Inventarislijst passend bij de woning

Voor een bezoek van circa 2,5 uur bedragen de kosten € 225,- excl. BTW en eventuele reiskosten. Ieder volgend uur kost € 75,-.

03

Verkoopstyling

Als je een vakantiewoning te koop hebt staan of plannen hebt in die richting.

Het volgende is mogelijk:

Interieuradvies beknopt: dit is een wat beknoptere versie dan hiervoor genoemd. Het gaat tenslotte niet zozeer om een interieur wat je zelf fijn vindt, maar wat een goede uitstraling van de vakantiewoning geeft.

Tips & Tricks: vergelijkbaar met de versie eerder genoemd.

Verhuur van meubilair en accessoires: als je geen nieuwe meubelen wilt aanschaffen, verhuur ik moderne en neutrale meubelen en accessoires om de vakantiewoning tijdens de verkoop de gewenste uitstraling te geven. Dit kunnen echte meubelen zijn, maar ook van carton.

3D-tekeningen van verbouwings- of uitbreidingsmogelijkheden, zodat een potentiële koper een goed beeld krijgt van de mogelijkheden.

Prijzen op aanvraag.