Actueel

Het lijkt heel makkelijk om een vakantiewoning in te richten en te verhuren, maar daar moet je toch echt wat langer over nadenken dan wanneer het je eigen woning is. Verhuur vakantiehuis. De inventaris is waarschijnlijk wat uitgebreider dan je zelf gewend bent of nodig vindt. Vakantieparken stellen vaak eisen om bijvoorbeeld de kwalificatie ‘luxe’ toegekend te krijgen. En met slimme aanpassingen kun je je huis geschikt maken voor een grotere doelgroep.

Bijvoorbeeld bij een zes- of acht-persoonshuis is het slim om een babybedje en -badje neer te zetten en een traphekje te plaatsen. Makkelijk voor jonge ouders die toch al genoeg mee moeten nemen als ze met een baby op vakantie gaan! Om je op weg te helpen, heb ik een inventarislijst gemaakt waar de belangrijkste zaken op staan.

Het meubilair en de inrichting moeten passen bij een vakantiehuis, dus het mag bijvoorbeeld niet te kwetsbaar zijn. Belangrijk is om je te realiseren dat je waarschijnlijk niet zelf iedere week het vakantiehuis kunt inspecteren voordat de nieuwe huurders komen. De inrichting en styling moeten dan ook redelijk logisch zijn voor bijvoorbeeld de schoonmaakster of het verhuurbureau.

Vervolgens komen je eigen wensen aan bod. Wat vind je mooi? Waar voel je je thuis? Wat is je budget? Hoe vaak wil je zelf in het vakantiehuis verblijven?

Het combineren van deze twee behoeften is eigenlijk altijd maatwerk. Daarom kom ik graag bij je langs voor een vrijblijvende intake waarin we alle wensen kunnen bespreken. Daarna volgt een passende offerte, waarin duidelijk omschreven staat wat je van me mag verwachten.

Onderstaand een drietal voorbeelden:

Na een frisse wandeling op het strand of in het bos of een dag aan zee in huis verder genieten van de sfeer, kleuren en geuren van het bos, het strand en de zee. Genieten van de natuur en cultuur in een andere omgeving, dat wil toch iedereen?

Om een vakantiewoning betaalbaar te maken, is verhuur een goed idee. Maar met het overschot aan vakantiewoningen zien we vooral dat verouderde vakantiehuizen minder rendement maken.

Consumenten willen tegenwoordig minimaal dezelfde luxe als thuis. Oma’s oude bankstel kan echt niet meer! Alles draait om beleving en onderscheiden van de massa.

Styling Aan Zee kan dit realiseren. Een fijn sfeervol vakantiehuis waar zowel eigenaar als huurder een heerlijke vakantie beleven. Een huis dat zichzelf verhuurt door de mooie styling.

Een vakantiehuis dat een goed rendement oplevert!